Rådgivning

Vi er din rådgiver og sparringspartner omkring økonomi, omstrukturering, generationsskifte, skat, moms og meget mere

Når du driver virksomhed, er du helt sikkert specialist indenfor dit eget fagområde, mens områder som økonomistyring, omstrukturering, generationsskifte, moms, afgifter, tilskudsordninger m.v. måske ikke lige er dine spidskompetencer. Det er til gengæld fagområder, som vi kender rigtig godt.

Som kunde hos Revisionscentret 5R får du ikke bare en revisor. Du får også en rådgiver og sparringspartner, som hjælper dig i den rigtige retning.

Rådgivning hos Revisionscentret 5R

Økonomistyring

En god økonomistyring i din virksomhed giver dig ikke bare overblik over dine økonomiske muligheder. Det er også et godt redskab, når der skal overvejes og planlægges fremtidige muligheder for din virksomhed. Vi hjælper dig med at optimere økonomistyringen i din virksomhed og rådgiver dig om fremtidige muligheder.

Omstrukturering

Din virksomhed udvikler sig hele tiden, så af og til kan det være nødvendigt eller fordelagtigt at lave omstruktureringer, for at sikre virksomheden fremadrettet. Måske skal virksomhedsformen ændres, du ønsker at få en ny kompagnon med i virksomheden eller du vil sælge.

Sammen finder vi frem til dine og virksomhedens behov, og vi kommer herefter med forskellige løsningsforslag til, hvilke muligheder der er mest fordelagtige. Sammen lægger vi også plan for, hvordan vi får omstruktureringerne gennemført.

Generationsskifte

Tiden går, og vi bliver ikke yngre. På et tidspunkt skal du i din virksomhed tage stilling til fremtiden og den fremtidige drift af virksomheden. Skal der laves generationsskifte skal du blandt andet tage stilling til ny ejer, ny ledelse og hvordan formue mv. skal overdrages til næste generation osv.

Et generationsskifte kan også have betydning for familien, for virksomheden og for medarbejderne, og det kan derfor, som regel, være en stor fordel at tænke fremadrettet. Med en god planlægning er der også bedre muligheder for at tilgodese dine egne ønsker mest muligt. F.eks. til, hvordan overdragelse af ledelsesansvaret i virksomheden og formuen skal foregå.

Skat, moms og afgifter

Skattelovgivningen udvikler sig konstant og den kan til tider være svær at forstå. Derfor kan skatterådgivning være nyttig for såvel private som virksomheder.

Især for virksomheder kan der være mulighed for at spare mange penge. Blandt andet ved at minimere risikoen ved forretningen og ved at planlægge virksomheden og skatten ordentligt.

Hos Revisionscentret 5R kender vi reglerne og lovgivningen omkring skat og vi kan rådgive dig om, hvordan du sikrer dig bedst med hensyn til skatten. For virksomheden og for dig som ejer.

Som virksomhed skal du også have styr på moms og afgifter. Et område der også har betydning for, hvordan virksomheden sikres den optimale skattemæssige situation. Her hjælper og rådgiver vi dig også.