Om os

Et lokalt revisionsfirma med kontor i Esbjerg

Revisionscentret 5R blev etableret i 1981 som lokalt revisionsfirma, og det er vi fortsat. Vi er pt. 7 medarbejdere, heraf 2 registrerede revisorer.

Vi har kontor i Frodesgade 109 i Esbjerg – og vores kunder kommer primært fra Esbjerg Kommune og Varde Kommune, men vi har virksomheder, som vi servicerer i hele Danmark.

 

Vi har et mål

Vi ved rigtig meget om regnskab og revision og vi kan rådgive dig og være din sparringspartner, men naturligvis kan vi ikke være specialister på alle områder. Derfor har vi et godt netværk af eksperter, som vi kan trække på. Vi tager en vurdering i hver enkel sag.

Målet er altid, at du får den rigtige løsning og det korrekte svar på et spørgsmål eller problemstilling.

Vi kender vores kunder

Vi har en klar strategi om, at Revisionscentret 5R ikke skal være større, end at vi kan bevare den tætte kontakt til vore kunder.

Som kunde skal du ikke blot være et nummer på kundelisten. Vi skal helst kunne sætte ansigt på hinanden. Vi tror på, at mindre og mellemstore virksomheder har brug for den nærværende rådgivning og sparring, som vi som mindre revisionsfirma har mulighed for at tilbyde.

Når vi arbejder for dig, ser vi det som en af vores vigtigste opgaver, at sortere i mængden af informationer indenfor revision og regnskab, så du kun skal forholde dig til de emner, som har relevans for dig og din virksomhed

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi hjælper dig også med at finde løsninger på eventuelle problemstillinger og præsenterer dem for dig, så du får og oplever overblik i den konkrete situation.

 

Hvem er vi?

Vi er et godt hold af kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe og servicere vores kunder. Primært i Esbjerg Kommune og Varde Kommune, men vi har kunder fordelt over hele Danmark

Henning Jorgensen 768x768
Henning Jørgensen,
Registreret revisor
Om Henning:

Har arbejdet i firmaet siden 1986, hvor han startede som elev og i 1988 blev registreret revisor. Siden 2001 har Henning været medejer af Revisionscentret 5R.

Henning har stor indsigt i revision af selskaber, generationsskifte, fusion og spaltning af virksomheder, kvalitetskrav til revisorer, virksomhedsbeskatning, skat og meget mere.

Edvardt Lygum Pedersen2 768x768
Edvardt Lygum Pedersen,
Revisor
Om Edvardt Lygum:

Edvardt begyndte som elev hos Norland & Stentebjerg (det nuværende Deloitte) og blev registreret revisor i 1980. I 1981 stiftede han Revisionscentret 5R sammen med 4 andre revisorer. Henning Jørgensen overtog 50% af firmaet i 2001. Pr. 31/12-2014 deponerede Edvardt sin registrering og arbejder i dag på deltid med den interne administration samt arbejdet for klienterne.

Dorte Kolborg Jarvel 768x768
Dorte Kolborg Jarvel,
Registreret revisor
Om Dorte Kolborg:

Dorte Kolborg Jarvel har arbejdet hos Revisionscentret 5R siden 1987. Hun begyndte som elev og blev i 1992 registreret revisor.

Dorte har stor indsigt og erfaring med revision af selskaber, kvalitetskrav til revisorer, virksomhedsbeskatning, skat, bogføring, regnskabsudarbejdelse og meget mere

Per Lund Boel2 768x768
Per Lund Boel,
Revisor
Om Per Lund :

Per kom til Revisionscentret 5R i 2016, hvor han arbejder med revision og regnskabsudarbejdelse for små og mellemstore virksomheder, herunder varetager opgaver inden for bogføring, lønassistance og skatteoptimering. Per er superbruger i de fleste bogførings- og lønsystemer.

Thomas Damtoft Schmidt2 768x768
Thomas Damtoft Schmidt,
Revisor
Om Thomas Damtoft:

Thomas blev ansat som revisor i Revisionscentret 5R i 2004, og han er dermed en af vores gode og stabile medarbejdere med over 10 års erfaring.

Han arbejder med kvalitetskrav til revisorer, virksomhedsbeskatning, skat, bogføring og regnskabsudarbejdelse. Herudover har han stor indsigt og erfaring med IT.

1575317179021
Hanne Schønning Madsen,
Revisor
Om Hanne Schønning:

Hanne Schønning Madsen har arbejdet hos Revisionscentret 5R siden 1/1 2021. Hun har været i branchen siden hun startede som elev i 1984. Hun blev registreret revisor i 1993. I 2014 deponerede Hanne sin registrering, men har dog løbende fulgt kurser mv. på området.

Hanne udarbejder selskabsregnskaber, regnskabet i VSO, skat, bogføring og meget mere.

Lisbeth Jul Bolding2 768x768
Lisbeth Jul Bolding,
Sekretær
Om Lisbeth Jul :

Lisbeth har arbejdet hos Revisionscentret 5R siden 1981, og hun er om nogen firmaets “blæksprutte”. Ofte er hun den første du får i røret, når du ringer til os og det er hende du møder i receptionen. Hun har ansvaret for forkontoret, passer telefon, bogfører, skriver regnskaber, sørger for den indgående og udgående post, tager imod klienter og ja, alt det løse der også skal laves…

Stine
Stine Olesen,
Revisor
Om Stine:

Stine blev ansat hos Revisionscentret 5R i 2020, og assisterer små og mellemstore virksomheder med bogføring, lønassistance og regnskabsudarbejdelse.