Vi tilbyder

Vi tilbyder

Hos Revisionscentret 5R tilbyder vi en bred vifte af løsninger indenfor regnskabsudarbejdelse, revision, rådgivning og assistance til bogholderi og regnskabsfunktion i mindre og mellem store virksomheder. Vi er et mindre revisionsfirma, som er tæt på dig som kunde.

Revision

Vi laver og reviderer regnskaber og sørger for at tilpasse revisionen, så den matcher din virksomheds behov og de lovmæssige krav der stilles.

Rådgivning

Virksomheder og virksomhedsejere kan få rådgivning omkring regnskabs-mæssige muligheder, generationsskifte, tilskudsordninger og meget mere.

Regnskabsassistance

Få hjælp til udarbejdelse af årsrapporter, periodebalancer og budgetter. Vi hjælper også med at sikre at alle kvalitetskrav bliver overholdt.

Bogholderiassistance

Har du brug for ekstra ressourcer i bogholderiet - eller vil du outsource hele bogholderifunktionen, så hjælper vi dig også med denne opgave.

Skatterådgivning

Få hjælp til opgørelse af den skattepligtige indkomst, forhandling med skattemyndighederne samt bistand i forbindelse med skattesager.

Etablering af virksomhed

Vi hjælper dig godt på vej med etablering af din virksomhed. Fra registrering af virksomheden til rådgivning omkring budgetter mv.

Det er et stærkt team...

... du møder os Revisionscentret 5R